Als het eenmaal gedrukt is kunt u niets meer verbeteren. Daarom kunt u het beste uw folder of brochure laten maken door mensen die verstand hebben van hun vak.

  • Een folder waarin u uw bedrijfsactiviteiten aanprijst,
  • een brochure met gedetailleerde informatie over uw product,
  • of een jubileumbrochure over uw bedrijf.

Ik haal graag samen met u het beste in uw bedrijf naar voren. In nauw overleg met u schrijf ik de tekst die bij u past en uw doelgroep aanspreekt. In mijn netwerk zitten ervaren fotografen en vormgevers die, als u dat wenst, dat deel voor hun rekening kunnen nemen.

Werkwijze

Het traject start met de briefing waarin ik u bevraag over uw wensen:

  • wie wilt u bereiken met de folder of brochure,
  • wat wilt u uitstralen,
  • wat is de boodschap, het product of de dienst waar het om gaat.

De afspraken zet ik op papier en ik ga aan de slag zodra u akkoord gaat. Tijdens het traject zijn er enkele momenten waarop u commentaar kunt geven op de conceptteksten.

Jubileumbrochure

Bij een jubileumbrochure stel ik in overleg met u een plan op voor (groeps)interviews en reportages en momenten van terugkoppeling. Ik kijk graag iets verder dan wat er letterlijk gezegd is en probeer de sfeer en de centrale thema's van een organisatie ook boven tafel te halen. Deze kleuren de uiteindelijke vorm van de brochure.

Tekst voor folders

Bij zakelijke folders en brochures is de tekst vrijwel altijd naar wens na twee conceptrondes. Zo niet, dan zoek ik door tot de tekst wel naar wens is.

Uitgangspunt

Mijn uitgangspunt is dat een folder niet alleen bij uw doelgroep moet aansluiten, maar ook bij u moet passen. Een folder moet zonder te overdrijven, maar ook zonder valse bescheidenheid de sterke en unieke kanten van uw onderneming tot uitdrukking brengen. Alleen zo komen uw bedrijfsuitingen overtuigend over en zult u klanten voor zich winnen.


Ervaring

Met veel plezier heb ik voor startende ondernemers en gevestigde kleine en middelgrote organisaties teksten voor folders en brochures onder handen genomen.

Enkele opdrachtgevers:

Voordeel

Laat u zowel uw webtekst als uw folder(s) door mij schrijven, dan kunt u profiteren van aantrekkelijke kortingen.

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte.