{jcomments off}Hilda AlgraEen goed begin...

... is best veel werk.

Eigenlijk is het geen begin, maar een doorstart. Deze website is verhuisd én gemigreerd. Dat zijn twee verschillende dingen op het gebied van websites waar ik u niet mee lastig zal vallen. Waar het aan de voorkant van de website op neerkomt is het nieuwe uiterlijk en een geheel nieuwe start met dit weblog.

Aan de achterkant was het heel ingewikkeld en veel werk. Daarom besteedde ik het uit aan twee mensen die hier wél verstand van hebben: Anja Hage van Web-effect en Marie-Anne Melis van EMMA-design.

Terwijl ik lekker verhalen schreef en teksten redigeerde, waren zij druk aan het sleutelen en doen. Ideaal.

Nu zijn ze klaar. Ik ben heel blij met het resultaat. En nou kan ik aan de bak: teksten bijschaven, artikelen plaatsen. Ik heb eindelijk een afspraak gemaakt met Esther van Berk die een profielfoto van me gaat maken. Want de foto hiernaast, gemaakt door Elja Schop-Wesdijk is van bijna tien jaar geleden. Zo zie ik er niet meer uit.

En, goed voornemen: vanaf nu ga ik regelmatig bloggen.
Hé, een goed voornemen nog voor 1 januari?
Ja. Dat heeft vast meer kans van slagen.

Pin It