Viënna trekt het snikkende jongetje dichter naar zich toe. Hij rilt van de kou. Ze trekt haar vest uit en legt het over het jongetje heen. Ze voelt angst en woede in zich opkomen als ze weer eraan denkt:

Lees meer...

Ronald en Keesie liepen over straat. Keesie zag de bosjes bewegen en gaf een gil.
‘Doe rustig, het was maar een rat’, zei Ronald.
Lyndsay kwam de bocht om scheuren met haar mountainbike.

Lees meer...

Lief dagboek,
ik ben vandaag weer gepest door dat rotkind. Het was heel erg,ze stonden me gewoon uit te schelden. Nu vraag ik  me af waarom ik niks gedaan heb. Maar ja, wat gebeurd is, is gebeurd.

Lees meer...

 

Ik woon naast een heel bijzonder huis. Het is oud en staat leeg en ik kom er graag. Vooral op zolder. Het is daar donker, dus daar is het altijd spannend, want het spookt er. Tenminste, dat denk ik….

Lees meer...

Nina liep over straat en kwam haar tante tegen. Haar tante heeft een eigen paard en ze is helemaal gek van paarden. Ze zegt heel de tijd dat Nina ook op paardrijden moet gaan. Maar ze weet niet wat er zo leuk is aan paarden.

Lees meer...

‘Hanneke, Hanneke! Word nou wakker, joh!’
Met een schok wordt Hanneke wakker. Naast haar bed staat haar moeder. Nou ja… Het is haar eigen moeder niet, het is haar pleegmoeder.

Lees meer...

Sara is bij haar opa en oma. Ze ligt in bed maar kan niet slapen. Ze sluipt zachtjes haar bed uit en gaat heel stil naar zolder. Daar ligt altijd leuk speelgoed van vroeger. Terwijl ze het schilderij oppakt, valt er een brief uit.

Lees meer...

Lief dagboek,  vandaag  heb ik van alles meegemaakt op school. School is meestal leuk, maar vandaag nog leuker, want Michel heeft verkering aan me gevraagd. En ik zei natuurlijk ja! Hij is zo knap. Ik stop even met kletsen want ik moet gaan slapen, doei.

Lees meer...

Morgen is het de grote dag. Morgen ….. o morgen… Ze kunnen er al dagen lang niet van slapen. Maar morgen, morgen is dan toch de Eendragtstars. Dan kunnen ze hun talenten laten zien.

Lees meer...